SCRAM! - en time med nordisk jazz!

Skolen var så heldige å få besøk av den nordiske jazzkvartetten SCRAM onsdag 10. oktober

De ga oss en time med mye godlyd i konsertsalen. Hovedsakelig var det elever fra musikklinja som var tilstede. SCRAM har holdt på i over 15 år, og musikerne har opptrådt mange steder i verden, fra USA til India og Kroatia. Dessuten medvirker de på over 300 CD-utgivelser. Bandet består av Anders Banke (DK) på sax/klarinett, Gunnar Halle (NO) på trompet, Thommy Andersson (SE) på kontrabass, og Martin Andersen (DK) på trommer. På repertoaret sto både kjent og egenkomponert materiale.

Mot slutten av konserten ble flere av elevene invitert opp på scenen. Det var uformelt og morsomt, tonen og samspillet var lett, og elevene bidro på ulike instrumenter.

Se bildegalleri.