Skriveblokk

Oppstartsmøte for Voksenopplæringen

Det blir oppstartsmøte for voksenopplæringen torsdag 20. august kl. 18.00

På tide å bestille elev-pc

Har du skaffet deg bærbar datamaskin til skolestart?

Skal du begynne i Vg1 til høsten? Da må du ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Du kan bruke en du allerede har, eller kjøpe en subsidiert PC/Mac gjennom fylkeskommunen. Bestillingsportalene er nå åpne - se fristene her!

Vitnemål og kompetansebevis

Skolens elever på Vg3 og Voksenopplæringen kan hente vitnemålet/kompetansebevisene sine fredag 26.06.2020 kl. 12:00 i skolens resepsjon.

Avslutning for tredjeklassene

I dag feiret vi avgangsklassene i et nydelig sommervær

Ta med ditt tidligere skolearbeid inn i Viken

Ta med ditt skolearbeid inn i Viken!

Høsten 2020 starter det første skoleåret i Viken fylkeskommune, og alle elever skal over på Viken-plattform. For å sikre at du ikke mister skolearbeid du ønsker å ta vare på, må du ta kopi av dette før 23. juni.

Jentene i Future Fabrics UB vant i klassen for beste HR-bedrift

Future Fabrics UB til topps i NM

Ungdomsbedriften Future Fabrics seiret i klassen for beste HR-bedrift i NM i ungdomsbedrift i dag

Påskeegg

Hjelpetjenester

Noen kan oppleve påsken som en vanskelig tid. Her finner du nyttige telefonnummer og andre måter du kan komme i kontakt med ulike hjelpetjenester på

Future Fabrics UB

Premiedryss til Future Fabrics UB

Årets fylkesmesterskap for ungdomsbedrifter i Akershus 2020 gikk av stabelen onsdag 1. april

Skriftlig eksamen avlyses

Regjeringen har besluttet å avlyse alle skriftlige eksamener i videregående skole våren 2020

Unge folk gåtur

Barn, unge og corona - og holdningsskapende arbeid i hjemmet

Nordre Follo-kommune har bedt om at det blir sendt ut en melding til alle elever, foreldre og foresatte med et tydelig budskap om at alle må følge anbefalingene fra Folkehelseinstituttet for aktivitet og Korona.