Skal du skaffe deg elev-pc i sommer?

Da kan det være nyttig å lese denne informasjonen før du velger.

Vitnemål og kompetansebevis

Skolens elever på Vg3 og Voksenopplæringen kan hente vitnemålene sine mandag 27. juni 2016 kl. 10:00-12:00 i skolens resepsjon. Vitnemål som ikke blir hentet postlegges samme dag.

Siste skoledag

Plan for dagen

Invitasjon til skoleavslutning

Våre Vg3-elever og deres foresatte er hjertelig velkommen til avlutningsmarkering mandag 20. juni kl. 18.00

Husk å levere alle bøker innen fristen!

Alle lærebøker, og alle bibliotekbøker, må være levert innen utgangen av 22. juni!

Elevrådet hardt ut mot plassering av ny videregående skole

Elevrådsleder Sebastian Endrestad er ikke enig i at den nye videregående skolen bør legges til sentrum av Ski. Han blir intervjuet i dagens ØB.

Bruk av datamaskin på eksamen

Sjekkliste for bruk av PC/Mac på eksamen

Skal du opp til eksamen i vår? Her er noen viktige punkter du bør være oppmerksom på ved bruk av PC/Mac før du møter opp i eksamenslokalet.

Russedansen

Torsdag 12. mai var det tradisjonen tro russedans på parkeringsplassen

1MUB's hovedforestilling "Landet bak klesskapet"

Har du tenkt å se forestillingen? Her finner du informasjon om tid/sted/billetter