12 politiske partier satt i panelet

Valgdebatt 2017

Det nærmer seg stortingsvalget 11. september, og tradisjonen tro kom de politiske partiene til Skihallen for å holde valgdebatt for våre elever

Hele ensembelet

Russiske musikere på besøk

Onsdag 30. august hadde vi igjen gleden av å ha besøk fra våre naboer i øst

Velkommen til nytt skoleår!

Første skoledag for elever er torsdag 17. august kl. 08.30

Elever med dysleksi kan få fritak for fremmedspråk

Elever i videregående skole som er sterkt rammet av dysleksi eller spesifikke språkvansker, kan nå søke om fritak for karakterer og eksamen i 2. fremmedspråk.

Husk å levere alle bøkene innen fristen!

Alle lærebøker, og alle bibliotekbøker, må være levert innen utgangen av 22. juni!

Vitnemål og kompetansebevis

Skolens elever på Vg3 og Voksenopplæringen kan hente vitnemålet/kompetansebevisene sine fredag 23. juni 2016 kl. 12:00 i skolens resepsjon. Les viktig informasjon her.

Konsert

1. klasse musikklinjen holder konsert "Godt og Blandet" 9. juni kl. 18.00 i Konsertsalen

Russedansen 2017

Se bildegalleri her