Vitnemål og kompetansebevis

Skolens elever på Vg3 og Voksenopplæringen kan hente vitnemålet/kompetansebevisene sine tirsdag 26.06.2018 kl. 12:00 i skolens resepsjon.

VITNEMÅL OG KOMPETANSEBEVIS

Vitnemål/kompetansebevis som ikke blir hentet postlegges samme dag.

Elever som mottar vitnemål får en elektronisk kopi av vitnemålet på Samordna opptak sine søkesider innen 1. juli. (Dette gjelder ikke kompetansebevis.)

Har du kompetansebevis eller vitnemål av eldre dato må du laste opp et bilde eller PDF-fil av vitnemålet ditt på Samordna opptak.

Alle privatister og tidligere elever som ønsker vitnemål og/eller kompetansebevis må bestille dokumentasjon på post@ski.vgs.no

FRIST for å bestille dokumentasjon er tirsdag 26. juni 2018, for å motta denne innen 1. juli 2018.

Henvendelser etter dette tidspunktet vil vi saksbehandle fortløpende.

Dokumentasjon som bestilles etter 1. juli 2018 kan vi ikke garantere blir saksbehandlet før 1. august 2018.