Improvisasjonsworkshop

Kråkstad Jazz holder improvisasjonsworkshop og åpen konsert på Ski vgs torsdag 15. februar

Kråkstad Jazz på Ski VGS torsdag 15. februar, åpen konsert og improvisasjonsworkshop!

Vi utfordrer herved ALLE elever ved musikklinja til å spille med elevene fra Kråkstad Jazz i konsertsalen denne dagen.

Kl 16:00 møtes vi i konsertsalen for en workshop hvor vi innstuderer et musikkstykke på øret, skrevet for anledningen av Gunnar Halle.

Kl 18:00 er pizza til alle deltagere.

Kl 19:00 er det konsert. Vi fremfører musikken vi har lært, og gruppene fra Kråkstad Jazz spiller minst en låt hver. Enten du spiller klassisk eller rock eller annet, harpe, pauker, engelsk horn eller bare på kam, er du hjertelig velkommen!! I tillegg er andre innslag også hjertelig velkommen, og det behøver absolutt ikke være jazzrelatert.

Påmelding til Johan Os Stave på Johan.Os.Stave@ski.vgs.no