1. premie til Vel Hjemme UB

Vel Hjemme UB fra Ski vgs vant Akershusmesterskapet i kategorien Beste samarbeid med næringslivet. UB'ene ved skolen hentet dessuten flere premier med hjem

Vel hjemme UB fra Ski vgs vant Akershusmesterskapet i kategorien Beste samarbeid med næringslivet.

131 ungdomsbedrifter fra de ulike videregående skolene i Akershus satte hverandre i stevne under GründerExpo 2017 / Akershusmesterskapet for ungdomsbedrifter. Arrangementet som er det 18. i rekken fant sted på Norges Varemesse i Lillestrøm onsdag 1. mars.

Det ble konkurrert i 15 ulike konkurranser og alle regionene i Akershus er representert ved i alt 19 deltakende skoler. Flere av klassevinnere går dessuten videre til Norgesmesterskapet som avholdes 4. til 5. mai på samme sted. 84 representanter fra arbeids- og næringslivet stilte opp som jurymedlemmer og brukte dagen til å vurdere fremtidens entreprenører og ledere!

Juryens begrunnelse

Vel hjemme UB har knyttet til seg relevante samarbeidspartnere og skapt et solid nettverk. Bedriften har klar bevissthet rundt hvem og hvordan de har samarbeidet med næringslivet, uttale juryens leder Halvor Løvlien Lutnæs markedssjef hos Aspelin Ramm Eiendom.

Informasjon om de øvrige vinnerne er lagt ut på her.

På bildet av Vel Hjemme UB sees f.v.: Sebastian Hoaas, Martine Bjørgum Aas, Halvor Løvlien Lutnæs (Aspelin Ramm Eiendom prisutdeler), Jonathan Schippert, Sondre Kornstad (Foto: UE Akershus)

Flere premier til ungdomsbedrifter fra Ski vgs

2. plass til Håp UB i kategorien Beste kundeopplevelse på nett
3. plass til Vel Hjemme UB i kategorien Beste forretningsplan
2. plass til Håp UB i kategorien Beste markedsføring

Vi gratulerer!

Vel hjemme UB er blant fem ungdomsbedrifter som representerer Akershus under NM for UB på Norges Varemesse 4.-5. mai!