Innovasjonscamp 2016

Mandag 17. oktober gikk Innovasjonscamp 2016 av stabelen på Ski vgs

Alle elevene i 1. klasse SSP fikk prøve seg som innovatører i prosjekter som skulle være bærekraftige og miljøvennlige. Enova og Ungt Entreprenørskap sto bak sammen med natur- og samfunnsfaglærerne. Vi fikk se og høre mange spennende løsningsforslag på Fremtidens nabolag og Energimerkekoding.

De to gruppene som overbeviste best denne dagen med sine gode innovative bidrag til det grønne skiftet var fra 1STB.  Den første var Hjertenabolaget- et miljøvennlig nabolag med hjerte som primus motor for alle miljøsparingstiltak. Hjertenabolaget var utarbeidet og presentert av Mia Elisenberg, Selma Bergstrand , Iselin Paulsen og Marthe Skarbo Hansen. Så var det en Hjemmeside med energimerkekoding med smart layout og fine løsninger for å få hjelp med miljøtiltak hjemme. Denne var utarbeidet og ble demonstrert av Nora Heir, Ida Christensen, Martine Kjus og Elisabeth Koldre.

De er våre finalister i fylkesfinalen 17. november, da skal de forsvare skolens grønne og bærekraftige ære. Lykke til! Vi heier på dere!

Tekst og foto: Marianne Heir