UngTekst Akershus

En uke med skriving av scenetekster i alle sjangre!

Teaterelevene hadde en veldig annerledes og interessant uke, forrige uke. UngTekst Akershus, som er et kunstprosjekt, har hatt som mål å inspirere 15-25-åringer i Akerhus til å bruke teater som middel for å uttrykke seg. Hele uken skrev elevene egne tekster, og på fredag kveld fremførte de disse tekstene på Cafe Sjarm i Ski sentrum.

I tillegg til forrige ukes aktiviteter, kan ungdom melde seg på en manuskonkurranse med selveste Minken Fosheim! Men vær rask, frist for å søke er 30. september (påmelding til oubrager@akershusteater.no) . Seks heldige vinnere får delta på skrivekurs med profesjonell manusutvikling over 4 måneder fra oktober 2016 til februar 2017.

Østlandets Blad besøkte skolen i forrige uke og snakket med elevene om hvordan de opplevde å skrive for scenen, og det var tydelig at det hadde vært en givende og spennende tid!

Les oppslaget i Østlandets Blad