Kamp mellom det onde og det gode i jungelen

Første klasse drama setter opp "Ingen bekymringer"

Oppsetningen "Ingen bekymringer" er inspirert av "Løvenes konge", og fremføres av første klasse drama i skolens Black Box teatersal.

Vi befinner oss i jungelen i Afrika. Løven Simba treffer vi først i ung utgave, og senere som voksen. I tidsspennet imellom, blir han utsatt for ondskap fra sin onkel, Scar, en svært nonchalant og selvsikker løve, som prøver å ta livet av ham, og som får med seg hyener på laget. Disse har han kjøpt lojalitet fra ved å love dem mat. Simba har også en venninne, Nala, som vi møter underveis i stykket. Det blir mye dramatikk før vi får vite hvem som ender opp med å lede flokken.

Denne gangen har elevene jobbet i en annen form enn vi ofte har sett. Det er ingen kulisser, og skuespillerne selv gestalter det som trengs der og da (f.eks. et tre). Alle er kledd i sorte, enkle klær. Dermed blir spillet og uttrykkene desto viktigere. Elevene var flinke til å fremstille de ulike dyrene, med kropps- og ansiktsbevegelser, og ga alt de hadde av energi. Slik fikk vi en spennende og underholdende forestilling.

Det er fortsatt mulig å se "Ingen bekymringer". Siste forestilling blir tirsdag kveld (7. mai).