Åpen skole 22. januar

Ski videregående skole inviterer alle 10.-klassinger og foresatte til ÅPEN SKOLE tirsdag 22. januar kl. 18.00-20.30

Shownight

Fredag 18. januar kan du komme og se hva dans- og dramaelevene har jobbet med i høst!

Vi ønsker våre elever og samarbeidspartnere en riktig God Jul!

Sterk forestilling fra Oslos nattside

3. klasse drama leverte en drivende skildring av livet til vanskeligstilte og andre som lever på utsiden av samfunnet

Fullt hus i foajeen i midt-timen. Rektor Anne Berge holder tale

Feiring av skolens 50-årsjubileum

Onsdag 5. desember feiret Ski vgs at det var 50 år siden vi fikk egen skolebygning (A-bygget)

Elevundersøkelsen 2018

Elevundersøkelsen for 2018 gjennomføres i uke 49-51 (kun for Vg1). Du kan lese mer om undersøkelsen her.

"God natt, Oslo"

3. klasse drama setter opp sin siste hovedproduksjon 10.-12. desember

Velkommen til feiring av skolens 50-årsdag 5. desember 2018

Ski videregående skole feirer i høst at det er 50 år siden Ski Gymnas fikk sitt eget bygg i Gymnasveien 6.

Dansevisning

Her kan du se bildegalleriet fra alle danse-elevenes oppvisning, onsdag 21. november

Velkommen til dansevisning

Onsdag 21.11. i konsertsalen kan du se hva danselinja har jobbet med i høst