Løse lianer

1MUB underholder stort med sin forestilling i Black Box

Hvis du vil ha med deg en underholdene forestilling, ta turen til Black Box og få med deg 1MUBs oppsetning «Løse lianer»! Stykket er basert på Rudyard Kiplings "Jungelboken". Elevene har laget en moderne versjon, og omskrevet stykket en del, men vi kjenner godt igjen de forskjellige karakterene vi har stiftet bekjentskap med før.

Her er det liv og røre fra første stund. Det foreldreløse menneskebarnet Mowgli blir oppdratt av ulveflokken, og etter kort tid kommer en rekke av de andre jungeldyrene på banen, hver med sine karakteristiske personligheter. Det er en rekke konstellasjoner og allianser, skiftende lojalitet, og både Mowgli og andre lever et utsatt liv. Det godes kamp mot det onde er en rød tråd også her.
Det var imponerende å se hvordan elevene hadde studert de forskjellige dyrenes kroppsspråk og implementert dette i sine tolkninger av rollene. Latteren satt løst hos publikum, og stykket «traff»!

Løp og se!