3MUB har vært på klassetur til London

Det ble en flott og interessant tur for 3. klasse-elevene fra danselinjen og dramalinjen

Mange interessante og hyggelige opplevelser ble elevene til del mellom 10. og 13. januar. Ikke minst fikk elevene være med på workshop på Rose Bruford College of Theatre & Performance. Dette er et anerkjent college for scenekunst etablert i 1950, som gir undervisning på universitetsnivå og hvor studentene kan oppnå BA og MA-grader. Besøket på kjente Pineapple Dance Studio var også en givende opplevelse.

Elevene fikk dessuten stifte bekjentskap med Shakespeare's The Globe Theatre hvor de fikk omvisning og var med på en workshop. De fikk også sett forestillinger. Teatret ligger på sørsiden av Themsen, og bygningen er svært spesiell med sin runde form, høyde, og bindingsverk-stil. Historikken går tilbake til 1599, og det er primært Shakespeare-stykker som oppføres.

I tillegg til det faglige, ble det plass til sosialt samvær, shopping, og sightseeing - her er gjengen foran noen av Londons kjente landemerker, og på workshop'en: se bildegalleriet!

Alle fotos: Mathilde Dale Hartviksen og Ingrid Bekkevold Tarebø