Juleavslutningen 2016

Her kan du se bilder fra juleavslutningen onsdag 21.12.

I timen før juleferien var et faktum, samlet elevene og mange av de ansatte seg i foajeen for å overvære årets juleavslutning. Avdelingsleder Anne-Mette Alstad loset oss gjennom programmet, som inneholdt mange ulike innslag. Elevrådslederen holdt tale, Unni fra trafikksikkerhetsaksjonen fortalte om høstens konkurranse hvor en av våre elever vant en premie verdt kr 15 000,-, og rektor holdt sin tale til elevene. Flere kunne vise til svært gode prestasjoner i løpet av året; i Abelkonkurransen (matematikk), fysikk-OL, og geofag-OL. Disse ble kalt opp på scenen og fikk diplomer. Programmet inneholdt også en rekke underholdningsinnslag: skolens elevorkester, solosang, en bossa nova helt uten instrumenter kun utført ved klapping, rockeband, og ikke minst den tradisjonelle juledansen i år gjennomført av dansere i et fargerikt utvalg av julegensere. Det hele ble avsluttet ved at det store elevkoret sang to julesanger, fulgt av fellesssang av Deilig er jorden.

Ta en titt på bildegalleriet!