Danseelever i Den Norske Opera & Ballett

I høst har tre elever fra Ski vgs vært med i "På tå hev" oppsetningen i operaen i Oslo

Tidlig i høst kom prosjektleder Sarah de Fonseca til Ski vgs for å plukke ut dansere til å være med i "På tå hev". Denne forestillingen har med rundt 80 elever fra videregående skoler i hele landet. Fra vår skole var det Anastasia Bertheussen, Aurora Dahl og Solveig Wiik Pedersen som ble valgt ut. Det har vært gøy, men også hardt arbeid. I hele høst har de dratt inn til Oslo hver tirsdag kveld og på lørdager. De synes det har vært en flott opplevelse å øve og danse i operaen, først og fremst dansemessig, men det har også vært veldig givende å bli kjent med danseelever fra andre kanter av landet. Det blir tre forestillinger før Jul.