Kiran fra Ski vgs til Canada på Next Generation Leaders Forum

På Fylkesmessen for Ungdomsbedrifter på Norges varemesse tidligere i år ble Kiran Garcha kåret til Akershus beste selger.

Premien var å delta på Next Generation Leaders konferansen i Canada. På lørdag reiser hun sammen med 8 andre utvalgte elever fra Norge.

Fra 8.-15. august vil over 150 dyktige elever fra hele verden få kontakt med ledende næringslivsledere på JA Canadas årlige studentkonferanse, Next Generation Leaders Forum.

- Jeg er veldig takknemlig for å få muligheten til å være med på Next Generation Leaders! Er utrolig spent, og håper å ta med meg masse ny kunnskap hjem som jeg får bruk for resten av livet, sier en forventningsfull Kiran Garcha, som våren 2015 var avgangselev ved Ski videregående skole.

I over 40 år har Next Generation Leaders vært med på å gi elevene den selvtillit, tro og retning nødvendig for å lykkes i arbeidslivet. Mer enn 3.000 unge har deltatt og blitt anerkjente forretnings- og samfunnsledere rundt om i verden. Deltakerne er håndplukket til å delta etter kvalifisering i konkurranser. Konferansen gir en unik blanding av personlig vekst, praktisk erfaring og selvtillitsbygging. Ikke minst har man mulighet til å bygge seg et verdensomspennende nettverk.